4kpl appelsiiniä 
3dl rahkaa 
3rkl sokeria
3dl kuohukermaa
5kpl liivatelehteä
1 1/2dl appelsiinimehua

1. Liuota liivatelehtiä kylmässä vedessä vähintään 5 min ajan. (liivatelehtien määrää voi maun mukaan vaihdella jos tykkää löysemmästä tai vielä jähmeämmästä)

2.Kuori ja viipaloi appelsiinit (appelsiinien riippuu miten appelsiinit viipaloi ja kuinka isoon kulhoon tämän aikoo tehdä)

3.Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (sopii hyvin vaikka 2l muovinen taikinakulho) appelsiineilla ja jos jää paloja pilko ne pieniksi.

4.Lisää appelsiinien palat sokerin kanssa rahkaan

5.Kuumenna appelsiinimehu kattilassa ja lisää siihen vedestä puristetut liivatelehdet, sekoita ja anna vähän jäähtyä.

6.Lisää mehu rahkaseokseen, hyvin sekoittaen.

7.Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se rahkaseokseen

8.Maistarahkaseosta missä nyt on kermakin

9.Kaada rahkakerma-appelsiiniseos vuorattuun kulhoon